Aacon Oy

Aacon - ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseenAacon Oy on työajanseurantaan erikoistunut suomalainen ohjelmistoyritys. Nykyaikaiset ja toimivat ratkaisumme soveltuvat kaikille – yrityskokoon ja toimialaan katsomatta.

Toimintamme taustalla on yli 20 vuoden kokemus yritysjärjestelmistä – aloitimme jo 1990-luvun alkupuolella toiminnanohjausjärjestelmillä. Pisimmät aktiiviset asiakassuhteemme ovatkin jo melkein neljännesvuosisadan vanhoja!

Pitkä kokemus yrityksen toiminnanohjausjärjestelmistä on antanut hyvän pohjan tuotteiden suunnitteluun ja kehitykseen. Tuotekehityksessä olemme panostaneet erityisesti tuotteen käytettävyyteen ja monipuolisuuteen.

Aktiivinen kehittäminen onkin tuottanut tulosta. Työajanseurantaratkaisuillamme on yli 500 asiakasta ja määrä kasvaa tasaista tahtia. Palveluitamme myyvät myös monet kumppanit – teemme yhteistyötä lähes kaikkien suomalaisten toiminnanohjaus- ja palkkasovellustoimittajien kanssa. Olemme myös Tilaajavastuu Oy:n yhteistyökumppani.

Taloudellisesti toimintamme on vakaalla pohjalla, olemme kuuluneet korkeimpaan AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin jo useamman vuoden ajan. Toimintamme kasvaa hallitusti ja etsimmekin koko ajan uusia osaajia joukkoomme.

Ota yhteyttä niin mietitään, miten voisimme kehittää yrityksenne toimintaa!

Aacon Oy 
Keskikatu 11 B 
45100 KOUVOLA

Puhelin: 019 346 440 
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää