Yritys Kellokortti.fi-palvelun takana

Me Aaconilla autamme asiakkaitamme tekemään parempaa työajanseurantaa ja tehostamaan yrityksensä toimintaa. Olemme rakentaneet suositun Kellokortti.fi-työajanseurantajärjestelmän, jonka kehitykseen ja markkinointiin nyt keskitymme. Yrityksemme on kasvanut kannattavasti vuosi vuodelta ja palvelemme nykyään jo yli 900 yritysasiakasta ympäri Suomen.

Asiakkaamme etsivät nykyaikaisia ratkaisuja ja luotettavaa yhteistyökumppania. Haluamme olla alan parhaita ja se näkyy vahvasti toimintamme kehittämisessä. Kellokortti.fi-palvelun tuotekehitys tehdään meillä talon sisällä ja käymme jatkuvasti asiakkaidemme kanssa keskustelua sen suunnasta. Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan helppokäyttöisyydestä, sujuvasta käyttöönotosta ja tukipalvelumme asiantuntijuudesta.

Keitä me olemme?

Aacon Oy työnantajana

Menestyksemme pohjautuu osaavaan henkilöstöön. Toimistomme sijaitsee Kouvolan keskustassa ja tiimiimme kuuluu tällä hetkellä 11 henkilöä.

Meillä jokainen on oman työnsä ammattilainen ja haluaa panostaa tuotteemme laatuun ja asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Uskomme, että jatkuvasti kehittämällä toimintaamme varmistamme menestyksen myös tulevaisuudessa.

Tasapaino työn ja muiden elämän osa-alueiden välillä on meille kaikille tärkeää. Pyrimme jakamaan vastuun ja tukemaan tiimiämme joustamalla puolin ja toisin.

Työkulttuurimme on läpinäkyvää ja avointa. Palautetta annetaan suoraan ja aihetta nauruun löydetään aiheesta kuin aiheesta. Henkilökuntamme on kasvanut tasaisesti ja etsimme aina osaavaa väkeä joukkoomme.

Keitä me olemme?
Mikä on meille tärkeää?

Jaetut arvot ohjaavat tekemistä

Helppokäyttöisyys ja laadukkuus tuotekehityksen ytimessä

Suunnittelumme lähtee aina siitä, että tuotettamme on helppo ja mukava käyttää. Olemme asiakkaamme tukena käyttöönotossa, koulutuksissa ja palvelun käytössä. Toimiva asiakastuki ja siitä saatava palaute on meille ylpeyden aihe. Tarjoamme asiakkaalle aina ajankohtaisimman version automaattisesti.

Sitoutuminen jatkuvaan kehitykseen

Parhaaksi ei tulla ilman töitä, vaan se vaatii aktiivista kehitystä vuodesta toiseen. Meistä kaikki tuntevat asiakkaidemme haasteet ja pyrimme siihen, että meillä on aina alan paras ratkaisu myytävänä.

Hyvä asiakaskokemus kilpailuvalttina

Asiakastyytyväisyys ohjaa toimintaamme. Kanssamme asiakas ei joudu tekemään pitkäaikaisia ja sitovia sopimuksia, vaan pyrimme lunastamaan asiakkaidemme uskollisuuden joka päivä. Pisimmät aktiiviset asiakassuhteemme ovat jo neljännesvuosisadan vanhoja!

Hyvinvoiva henkilöstö antaa lähtökohdat menestykselle

Monet tutkimukset kertovat, että työhyvinvointi ja asiakaskokemus kulkevat käsi kädessä. Haluamme olla joustava ja toimiva työyhteisö, jonne on aina mukava tulla.

Meille töihin?

Toimintamme kasvaa ja etsimme tasaisesti uusia osaajia joukkoomme. Työllistämme tällä hetkellä 11 henkeä tuotekehityksessä, myynnissä ja asiakaspalvelutehtävissä. Olisitko sinä seuraava? Tiedotamme tällä sivulla avoimista paikoista, mutta voit myös olla yhteydessä meihin ja lähettää avoimen hakemuksen.