Rakennustyömaan työajanseuranta

Kellokortti.fi Raksa –palvelu on työajanseurantapalvelu, jonka avulla teet verottajailmoitukset vaivattomasti ja nopeasti. Työtunnit voidaan kerätä helpoilla leimauslaitteilla tai matkapuhelimella mobiiliversiossa. Raportit ja palvelun ylläpito tapahtuu Kellokortti.fi -palvelussa ja palkkatiedot saa automaattisesti Työaikatulkilla palkanlaskentaan. Käytettävissä on myös aina reaaliaikainen lista rakennustyömaalla olijoista.

Lain mukainen työmaaraportointi

Kellokortti.fi-palveluun kerätyt työaikatiedot voidaan lähettää valintasi mukaan joko suoraan verottajalle (ilmoitin.fi -palvelun kautta) tai Tilaajavastuun työmaarekisteriin. Olemme Tilaajavastuu Oy:n virallinen partneri ja toimimme yhteistyössä varmistaaksemme tietojen luotettavan siirron palveluiden välillä.
Verottajalle lähetettävässä aineistossa pitää olla mukana kaikki pakolliset tiedot työmaalla työskennelleistä henkilöistä. Helpoimmin tiedot saa kerättyä käyttämällä Tilaajavastuun Valtti-kortteja. Sen avulla henkilötiedot tulevat Kellokorttiin automaattisesti, ilman että niitä täytyy jokaiselle käyttäjälle erikseen syöttää. Valttikorttien rinnalla on toki mahdollista käyttää myös muita henkilötunnisteita (avaimenperät tai esimerkiksi tarrat)

Pienille työmaille kännykkä

Liikkuvien rakennustyöntekijöiden työajanseuranta onnistuu helposti Kellokortti.fi – palvelun mobiiliversiolla. Se sopii mainiosti esimerkiksi laskutettavan työajan keräämiseen suoraan työkohteessa. Mobiilileimausta voidaan siis käyttää myös pääasiallisena leimaustapana. Käyttäjät voivat kirjata tunnit omalla kännykällä suoraan, joten työaikojen manuaaliset korjaukset jäävät pois. Kaikkia kirjaustapoja voi käyttää ristiin, joten sisäänkirjauksen voi tehdä vaikka matkapuhelimella ja uloskirjauksen kiinteällä leimauspäätteellä.
Älypuhelimet (mm. iPhone, Android-puhelimet ja Windows Phone -puhelimet) osaavat laittaa leimaukseen mukaan myös gps-paikkatiedon (leimaushetken katuosoite). Näin voidaan varmistaa, että työ on aloitettu oikeassa paikassa. Paikkatieto voidaan myös toimittaa tarvittaessa laskutustiedon mukana asiakkaalle.

Rakennustyömaiden omat leimauslaitteet

Kellokortti.fi -palvelun Raksa-leimauslaitteet on suunniteltu rakennustyömaa käyttöön. Leimaus voidaan tehdä Valtti-älykortilla tai erikseen ostettavilla RFID-avaimenperillä/tarroilla. Leimaustapahtuma on nopea, eikä vaadi perehdyttämistä. Tarvittaessa työaika voidaan myös kohdistaa litteralle tai työtehtävälle.
Perusleimauksen lisäksi työaika voidaan kohdistaa yhdelle tai useammalle seurantakohteelle (A6 Raksa-leimauslaite). Näin raportit saadaan esimerkiksi litteroittain, projekteittain, työvaiheittain tai asiakkaittain.

Lue lisää www.kellokortti.fi/raksa

 

 

 

 


Lue lisää