Matkalasku pilvipalveluna - Basware TEM

Basware matkasuunnitteluun ja matkalaskujen käsittelyynBasware Travel & Expense Management (TEM) on monipuolinen matkalasku - sovellusratkaisu, joka automatisoi sekä matkasuunnittelua, että matkalaskujen käsittelyprosessia.

Kymmenien käyttöönottojen kokemuksella voimme tarjota Basware TEM -matkalaskuohjelmiston käyttöönottoprojekteineen aina määrittelystä käyttökoulutukseen ja tukeen asti. Tehokas projektimallimme mahdollistaa sovelluksen käytön myös hieman pienemmissä yrityksissä!

» Felix ABBALLE Basware TEM matkalasku

Helppona AaconSaaS-Pilvipalveluna

Perinteisen lisenssimallin lisäksi tarjoamme Basware TEM:iä myös SaaS-mallilla. Saat siis matkalaskuratkaisun avaimet käteen -periaatteella - täysin huolettomana Aacon Pilvipalveluna. Me huolehdimme palvelimesta, päivityksistä, varmuuskopioinneista, yhteyksista luottokorttitoimittajiin ja teknisestä ylläpidosta. Helpoin ja mukavin tapa hankkia matkalasku on hankkia se palveluna!


Monipuoliset ominaisuudet

Basware Travel & Expense Management (TEM) on ratkaisu, jossa on sisäänrakennettuna parhaat käytännöt. Sähköpostimuistutukset kertovat hyväksymiskierrossa saapuneista laskuista sekä muistuttavat käyttäjää tarvittavista toimenpiteistä. Järjestelmän valmisraportit, kyselyt ja reaaliaikainen yhteys kaikkiin tapahtumiin tarjoaa aivan uudenlaista läpinäkyvyyttä kaikille matkahallinnan käyttäjäryhmille. Järjestelmä integroidaan saumattomasti organisaation muihin järjestelmiin.

Matkalaskun teko Baswarella

Kansainvälinen järjestelmä

Baswaren Travel & Expense Management ratkaisu on käytössä ympäri maailmaa. Käyttäjät nauttivat helposta matkalaskujen teosta Pohjoismaiden ja Euroopan lisäksi niin Uruguayssa ja Brasiliassa kuin Singaporessa ja Japanissakin. Käyttäjämäärät vaihtelevat kymmenistä käyttäjistä kymmeniin tuhansiin.

Tapahtumat ohjatusti järjestelmään

Baswaren matkahallintajärjestelmä ohjaa matkustajaa tekemään matkalaskun vaihe vaiheelta. Saapuneet luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat sekä käyttöliittymään skannatut liitteet poimitaan suoraan matkalaskulle. Muut lisäkulut syötetään manuaalisesti osaksi matkalaskua. Tiliöintejä täydennetään tai muokataan tarvittaessa.

Kun matkalasku on valmis hyväksyttäväksi, se lähetätään tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi yrityksen hyväksymissääntöjen mukaisesti esimerkiksi matkustajan esimiehelle. Hyväksytyt matkalaskut siirretään automaattisesti maksatukseen.

Kaikki matkalaskut tallentuvat käyttäjän henkilökohtaiseen arkistoon, josta henkilö voi käydä niitä helposti tarkastelemassa jälkikäteään. Jokaisen matkalaskun käsittelyvaihe on myös helppo todentaa reaaliaikaisesti, joten matkustajan ei tarvitse kysyä talousosastolta tai palkanlaskennasta, milloin matkalasku on maksuvalmis. Kaikki matkalaskujen tiedot voidaan arkistoida myös erilliseen sähköiseen pysyväisarkistoon.

Matkalaskun käsittelyn vaiheet:

  • Luo matkalasku, ja valitse matkalaskulle siihen liittyvät ostotapahtumat
  • Matkalasku siirtyy tarkistukseen
  • Hyväksyntä
  • Matkalasku siirtyy ostoreskontran käsittely eli maksatus, arkistointi ja täsmäytys
  • Matkalaskun tietojen siirto muihin järjestelmiin.

Matkalaskun ajolistat

Lue lisää