TYÖAJANSEURANTA HELPOSTI

Kellokortti.fi - nykyaikainen työajanseurantaKellokortti.fi-työajanseuranta tehostaa yrityksen toimintaa ja on hyödyllinen sekä työnantajalle että työntekijälle.

  • Työtunnit talteen helposti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta

  • Leimaukset matkapuhelimella, internet-selaimella, leimauslaitteella

  • Automaattinen palkanlaskenta - Työaikatulkilla ylityöt ja lisät palkanlaskentaan

  • Sähköinen hyväksyntä ja projektikohtaiset työaikaraportit

  • Soveltuu kaikille toimialoille

  • Yli 20000 käyttäjää, 500 yritystä tai yhteisöä

» Katso esittelyvideot Kellokortti.fi laitteista ja ominaisuuksista
» Laske Kellokortti.fi palvelun tarjous yrityksellenne


Monta tapaa käyttää Kellokortti.fi-palvelua:

 

Kellokortti.fi -työajanseurantapalvelun ominaisuudet

 

Työajanseuranta rakennusliikkeilleMonipuolinen työajanseuranta Kellokortti.fi lyhyesti:

Monta eri tapaa leimata »

Kellokortti.fi-palvelussa työaikaleimaukset voidaan tehdä helppokäyttöisillä leimauslaitteilla, paikkatietoisesti matkapuhelimella tai tietokoneen nettiselaimella. Kaikissa eri leimaustavoissa on mahdollista kohdistaa työaika esimerkiksi projektille, työnumerolle tai työvaiheelle.

Erilaiset leimauslaitevaihtoehdot soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Kaikki laitteet liitetään suoraan yrityksen lähiverkkoon. Laitteet voi tilata myös GSM-modeemilla varustettuna, jolloin ne toimivat myös ilman verkkoyhteyttä.

Matkapuhelinleimaus onnistuu kaikilla puhelinmalleilla. Jos työntekijöillä on käytössä kosketusnäyttöpuhelimet, voidaan leimauksen tietoihin kerätä automaattisesti myös paikkatieto. Näin voidaan varmistaa, että työ on aloitettu sovitussa paikassa.

Työajastimella kaikki tunnit laskulle »

Työajastimen avulla työaika saadaan kirjattua minuutin tarkasti suoraan asiakkaalle tai projektille. Työajastin on erittäin kätevä apu tietokoneen ääressä työtä tekevän työajan seurannassa. Pienetkin työtehtävät eri tahoille tulee kirjattua ja ne saadaan siirrettyä suoraan laskutukseen. Työajastin on myös erittäin helppo ja nopea käyttää.

Sähköinen hyväksyntä työaikakalenterissa »

Kellokortti.fi-työajanseurantapalvelun työaikakalenteria voidaan työaikojen muokkaamisen lisäksi käyttää sähköisen hyväksynnän työkaluna. Kalenterinäkymästä esimiehet näkevät yhdellä silmäyksellä koko työviikon tapahtumat. Kalenterinäkymän ansiosta myös kaikki poikkeukset ja puutteet työajoissa tulevat hyvin esille.

Automaattinen palkanlaskenta Työaikatulkilla »

Hyväksynnän jälkeen työajat voidaan siirtää suoraan palkanlaskentaan. Kellokortti.fi-palvelun Työaikatulkki osaa muuttaa työajat palkanlaskennan tapahtumiksi - eritellä ylityöt ja erilaiset lisät yrityskohtaisten säännöstöjen mukaan. Jokaiselle henkilöryhmälle voidaan tarvittaessa rakentaa omanlainen säännöstö, näin esimerkiksi tuntipalkkaisten ja kuukausipalkkaisten säännöt voidaan helposti eriyttää.

Helppo raportointi »

Työaikatiedoista voidaan milloin tahansa tulostaa monenlaisia raportteja. Jokaiselle käyttäjällä voidaan tehdä oma työaikaraportti, jonka voi tulostaa tai muodostaa esim. pdf-muotoon. Ryhmäkohtaisten raporttien avulla saadaan kokonaiskuva työaikatilanteesta.

Silloin kun työajat on kohdistettu esimerkiksi projekteille, työvaiheille tai työtehtäville, työaikaraportit muodostuvat vieläkin hyödyllisemmiksi. Perustyöajan lisäksi voidaan siis seurata helposti projektikohtaisen työajan jakaantumista vaikka työtehtävittäin. Kaikki raporttitieto voidaan myös viedä csv-muotoisena exceliin, jolloin niiden jatkokäsittely on helppoa ja nopeaa.

Kellokortti.fi osana kokonaisuutta - integroinnit »

Kellokortti.fi-palvelu on integroitu moneen eri palkanlaskentajärjestelmään. Lisäksi palveluun voidaan helposti tuoda esimerkiksi henkilö- tai projektitiedot jostain ulkoisesta järjestelmästä. Tarjoamme helpot rajapinnat, joiden avulla tiedot saadaan tuotua ilman käsityötä. Kaikki kirjatut työaikatiedot voidaan myös viedä eri muodoissa esimerkiksi projektiseurantaan tai ERP-järjestelmään jatkojalostettaviksi.

» Laitteet, käyttöönotto ja koulutus - tilaa työajanseurannan kokonaisratkaisu!

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!