Leimauslaitteet työajanseurantaan

Kellokortti.fi -palvelussa voidaan matkapuhelimen ja internet-selaimen lisäksi käyttää erillisiä leimauslaitteita. Niiden avulla sisään- ja ulosleimaukset voidaan kerätä helposti ja tehokkaasti. Käyttäjät tunnistautuvat laitteelle avaimenperällä tai henkilökortilla ja laitteen suomenkielinen käyttöliittymä hoitaa loput. Tarvittaessa laitteilla voidaan työaika kohdistaa esimerkiksi projektille tai työvaiheelle, myös viivakoodien avulla.

Kellokortti.fi - Työajanseurannan leimauslaitteet

Katso toimintaesittely videokeskuksesta Siirry videogalleriaan ja katso Kellokortti.fi työajanseurannan leimauslaitteiden toiminnasta esittelyvideot (klikkaa leimauskoneen kuvaa)

Kellokortti.fi A10 - helppo leimauslaite työajanseurantaanA10-leimauslaite kosketusnäytöllä

A10 on leimauslaitteidemme huippumalli. Sen isolta kosketusnäytöltä leimausten teko on helppoa ja eri vaihtoehdot ovat hyvin näkyvillä. Näyttö ohjaa käyttäjää, joten käyttökoulutusta ei yleensä tarvita. Laite voidaan määrittää kysymään perustietojen lisäksi myös kohdetietoja (projekti, työvaihe ym). 

Kellokortti.fi A6-leimauslaite työajanseurantaanA6-leimauslaite näppäimistöllä

Palvelun peruslaitteessa on hyvä näppäimistö ja selkeä värinäyttö. Käyttölogiikka muistuttaa pankkiautomaattia, joten se on kaikille tuttu. A6-leimauslaite lähettää kerätyt leimaukset heti Kellokortti.fi -palveluun. 

Laite tunnistaa leimaussuunnan automaattisesti, joten leimaus on erittäin nopeaa ja helppoa. Tarvittaessa leimauslaitteen saa 3G-yhteydellä varustettuna, jolloin se ei tarvitse lainkaan verkkoyhteyttä, pelkkä sähkövirta riittää. A6 Raksa soveltuu mainiosti myös rakennustyömaille, koska se lukee Tilaajavastuun Valttikortteja.

Kellokortti.fi A4-leimauslaiteA4-leimauslaite rakennustyömaille

Rakennustyömaalla leimauslaitteelta odotetaan erilaisia ominaisuuksia kuin toimistossa. A4 on yksinkertainen ja kestävä vaihtoehto. Laitteelle näytetään henkilökorttia ja painetaan IN/OUT -nappia. A4-leimauslaite osaa lukea Tilaajavastuu Oy:n kuvallisia Valttikortteja. Sama kortti toimii rakennustyömaalla henkilötunnisteena ja työajanseurannassa. Laitteessa on sisäänrakennettu GSM-yhteys.

 

Leimauslaitteiden ominaisuusvertailu:

Ominaisuus

A10

A6

A4

Automaattinen leimausten lähetys Kellokortti.fi-palveluun x x
Sisään- ja ulosleimaukset x x
Projekti-/asiakaskohdennukset x x  
Kohdennustiedot viivakoodeista x x  
RFID-leimaus avaimenperällä tai kortilla x x
GSM-yhteys mahdollisuus - toimii ilman verkkoyhteyttä x x
Suomenkielinen käyttöliittymä x x  
Akkuvarmennus - toimii sähkökatkon aikana (x)  
Mahdollisuus työtehokkuustietojen keruuseen    x  

 

 

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!