Työajanseuranta matkapuhelimella

Kellokortti.fi mobiili työajanseurantaa matkapuhelimessaLeimaukset nopeasti kännykällä

Liikkuvien työntekijöiden työajanseuraaminen on yksi Kellokortti.fi -palvelun perusominaisuuksista. Sisään- ja ulosleimaukset voidaan tehdä millä tahansa matkapuhelimella. Palvelun matkapuhelinliittymä tarjoaa täysin samat kohdistusmahdollisuudet kuin leimauslaitteet ja www-liittymäkin (esim. asiakas, projekti, kustannuspaikka). Leimauksen tekeminen on lähes yhtä helppoa ja nopeaa matkapuhelimella kuin leimauslaitteillakin.

Tutustu Kellokortti.fi Mobiiliin videogalleriassa Katso videogalleriasta, miten Kellokortti.fi Mobiili toimii käytännössä.

Paikkatietoinen työajanseuranta

Matkapuhelinmallista riippuen, Kellokortti.fi -palvelu tarjoaa myös uuden ja erittäin monikäyttöisen ratkaisun tarkempaan seurantaan. Paikkatietoinen työajanseuranta poistaa matkapuhelimen käyttöön liittyvän epävarmuuden tuomalla mukaan GPS-koordinaatit ja leimauksen lähiosoitteen. Se on helppokäyttöinen, nopea, edullinen ja luotettava ratkaisu liikkuvan työn seurantaan ja esimerkiksi tarkan laskutustiedon keräämiseen.

Työntekijä tekee leimauksen kuten tähänkin asti ja palvelu tallentaa automaattisesti paikkatiedon leimaukseen mukaan. Nämä tiedot näkyvät esimiehelle ja palkanlaskijalle Kellokortti.fi -palvelun selkeässä viikkonäkymässä.

Työaikakalenteri matkapuhelimessa

Kellokortti.fi Mobiili sisältää myös matkapuhelimelle räätälöidyn version työaikakalenterista. Sen avulla työaikatapahtumien teko ja muokkaus on yhtä helppoa kuin nettiselaimellakin. Käytettävissä on samat perustiedot (asiakkaat, projektit, työnumerot) kuin nettiselainversiossakin. Kalenterista näet myös liukumasaldon kehityksen sekä Työaikatulkin laskemat palkkatapahtumat

Laitevaatimukset

Kellokortti.fi -palvelua voi käyttää kaikilla matkapuhelimilla. Jos puhelimessa ei ole selainta tai sitä ei jostain syystä voida käyttää, leimaukset voi tehdä myös tekstiviestillä.

Paikkatietoon pohjautuva ratkaisumme toimii Windows, iPhone ja Android -pohjaisilla puhelimilla sekä uusimmilla Nokia Symbian -puhelimilla.

Klikkaa kuvia ja tutustu Kellokortti.fi Mobiilin mahdollisuuksiin:

Kellokortti.fi mobiili Etusivun näkymä Kellokortti.fi mobiili Sisäänleimausnäkymä Kellokortti.fi mobiili Ulosleimausnäkymä Kellokortti.fi mobiili Työaikakalenteri Kellokortti.fi mobiili Työaikakalenteri - päivän leimaukset Kellokortti.fi mobiili Työajankirjaus ja -muokkaus

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!