Kellokortti.fi -integrointi muihin järjestelmiin

Kellokortti.fi voidaan integroida osaksi toiminnanohjaus- tai henkilöstöhallintajärjestelmiä. Tiedot siirtyvät ohjelmien välillä helposti, nappia painamalla tai ajastetusti kokonaan automaattisesti.

Henkilötiedot

Henkilötiedot voidaan tuoda Kellokortti.fi-palveluun esimerkiksi palkanlaskentajärjestelmästä, samalla siirtyvät myös esimiestiedot ja henkilön palkanlaskentaan liittyvät asetukset. Ohjelmistosta riippuen henkilötietojen ylläpito voidaan tehdä kokonaan ulkoisessa järjestelmässä (esim. EmCe Palkanlaskenta, Lemonsoft, Mepco)

Työvuorosuunnitelmat

Kellokortti.fi-palvelussa voidaan myös hyödyntää muista järjestelmistä tuotuja työvuorosuunnitelmia. Näin työaikalaskenta saa pohjaksi suunnitelman, johon toteutunutta työaikaa voidaan verrata.

Projektiseuranta

Projektit, asiakastiedot, työvaiheet ja muut seurantakohteet voidaan tuoda automaattisesti olemassaolevista ohjelmistoista pohjaksi työaikakirjauksille. Näin työntekijät voivat kohdistaa työajat suoraan esim. projekteille kuluiksi. Samalla voidaan toki muodostaa myös laskutuksen perusta henkilötyötä laskuttavissa yrityksissä.

Työaikatiedot helposti projektiseurantaan ja palkanlaskentaan

Kun käyttäjät ovat syöttäneet tiedot Kellokortti.fi –palveluun ja tiedot on hyväksytty, ne voidaan siirtää esimerkiksi projektiseurantaan.

Työaikatulkin muodostamat palkkapohjat ovat valmista palkanlaskennan tositemateriaalia - niissä on huomioitu erilaiset ylityöt, lisät ja muut palkkatapahtumat. Palkanlaskijan tehtäväksi jää vain tarkistaa tiedot ennen palkanlaskentaohjelmaan siirtämistä. Tuntipalkkaisten palkatkin syntyvät siis muutamalla napin painalluksella.

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!