Työaikakalenteri kirjausten helppoon hallintaan

Työaikakalenteri on käytössä internet-selaimella, mistä tahansa

Kellokortti.fi -palvelun selainkäyttöliittymä antaa mahdollisuuden käyttää palvelua mistä tahansa ja missä vain on internet-yhteys. Monipuolisessa selainliittymässä tehtyjä työaikakirjauksia voidaan korjata, täydentää ja tarvittaessa vaikka poistaa. Kun viikon tunnit on kirjattu ja tarkistettu, ne lähetetään selainliittymässä eteenpäin hyväksyttäväksi.

Kaikilla eri leimaustavoilla tehdyt kirjaukset näkyvät reaaliaikaisesti kalenterissa

Selainliittymän ulkoasu muuttuu henkilön käyttöoikeuksien mukaan. Peruskäyttäjä näkee siellä vain omat työtuntinsa ja saa mahdollisesti muuttaa niitä. Hyväksyjät käyttävät selainliittymää tuntien hyväksymiseen/hylkäämiseen sekä seurantaan. Pääkäyttäjä voi myös helposti muuttaa järjestelmän asetuksia selainliittymässä.

Selkeä viikkonäkymä

Viikkonäkymä näyttää sekä työntekijälle että hyväksyjälle viikon työtunnit Outlookista tutussa kalenterissa. Kalenterista voi varmistaa nopeasti, että viikon kaikki tunnit on kirjattu. Kirjausten muuttaminen tapahtuu kuten Outlookissa: tapahtumasta voi ottaa kiinni ja sitä voi siirtää, venyttää tai vaikka poistaa tarvittaessa.

Katso toimintaesittely videokeskuksesta Siirry Videogalleriaan ja katso esittelyvideo kalenterin käytöstä.

Kellokortti.fi selkeä kalenterinäkymä selaimessa

Työtuntien hyväksyminen

Hyväksymisvaiheessa hyväksyjä näkee tehdyt viikot viikkonäytöllä tai listamuodossa. Jos työntekijöillä on oikeus muokata tehtyjä leimauksia, alkuperäiset leimaukset säilyvät kuitenkin aina tarkistusta varten.

Korjaukset ja muutokset

Jos hyväksyjä haluaa korjauksia tai täsmennyksiä tehtyihin työaikakirjauksiin, Kellokortti.fi tarjoaa helpon ratkaisun. Hyväksyjä voi lähettää työntekijälle tekstiviestin ja pyytää tekemään tarvittavat korjaukset ennen viikon hyväksymistä. Näin hyväksyjän rutiini säilyy yksinkertaisena ja samalla varmistetaan oikean tiedon siirtyminen muihin järjestelmiin.

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!