Videogalleria - työajanseuranta

Katso esittelyvideot Kellokortti.fi työajanseurannan ominaisuuksista ja leimauslaitteistaKellokortti.fi on monipuolinen ja joustava työajanseurantaratkaisu, jota voit käyttää leimauslaitteiden lisäksi matkapuhelimella tai internet-selaimella mistä tahansa. Videogalleriassa voit tutustua palvelun ominaisuuksiin ja leimauslaitteisiin nopeasti ja vaivattomasti.

Huom! Katso esittelyvideot klikkaamalla kuvaa. Videot toistuvat parhaiten, kun suurennat selaimen näytön mahdollisimman suureksi ennen videon katsomista.

Kellokortti.fi-palvelun ominaisuudet

Työaikakalenteri internet-selaimessa

Kellokortti-kalenterissa seuraat ja muokkaat työaikamerkintöjä selaimen kautta

Kellokortti.fi-palvelun työaikakalenteri on selkeä ja helppo tapa muokata, täydentää tai poistaa työaikaleimauksia. Koko viikon tapahtumat näkyvät kalenterissa yhdellä silmäyksellä.   » Lue lisää...

Automaattinen palkanlaskenta Työaikatulkilla

Työaikatulkilla työajasta palkanlaskennan tapahtumia

Työaikatulkki muuttaa Kellokortti.fi-palvelun työaikakirjaukset automaattisesti palkanlaskennan tapahtumiksi. Se osaa laskea ylityöt, iltalisät, yölisät ja muut palkanlaskentaan vaikuttavat työaikatiedot napin painalluksella!   » Lue lisää...

Työajastimella vaihtuvat työtehtävät talteen

Työajastimella työtehtävät talteen

Työajastimella kohdistat usein vaihtuvat työkohteet helposti ja nopeasti. Muutamalla klikkauksella saat ajastimen käyntiin - eikä minuuttiakaan mene hukkaan. Ajastin sopii hyvin tilitoimistoille, mainostoimistoille ja muille laskutettavaa asiantuntijatyötä tekeville.    » Lue lisää...

 

 

Työajanseurannan leimauslaitteet

A8 ja A9 -leimauslaitteet kosketusnäytöllä - Kellokortti.fi

Kellokortti.fi A9 kosketusnäytöllinen työajanleimauslaite

A8 ja A9 leimauslaitteiden käyttöliittymät toimivat samalla tavalla. Ne ovat Kellokortti.fi-työajanleimauslaitteidemme huippua. Niiden isoilta ja selkeiltä kosketusnäytöltä leimausten teko on helppoa ja eri vaihtoehdot ovat hyvin näkyvillä.

A6-leimauslaite näppäimistöllä - Kellokortti.fi

Kellokortti.fi A6-leimauslaite työajanseurantaan

A6-työajanleimauslaiteessa on pankkiautomaateista tuttu käyttölogiikka. Näppäimistön ja värinäytön avulla tehdyt perus- sekä kohdistetut leimaukset siirtyvät heti Kellokortti.fi-palveluun. Katso myös A6-video projektikohdennetuista leimauksista.

A1-leimauslaite peruskäyttöön - Kellokortti.fi

Kellokortti.fi A1-leimauslaite

A1-leimauslaiteessa sisään ja ulos leimaukset onnistuvat pelkästään tunnistetta näyttämällä. Se valitsee automaattisesti oikean leimaussuunnan. Suosittelemme tätä mallia Kellokortti.fi perusleimauksiin.

 

» Lue lisää Kellokortti.fi -leimauslaitteista...

 

 

Kellokortti.fi Mobiili - työajanseuranta matkapuhelimessa

Työaikaleimausten teko matkapuhelimella

Kellokortti.fi Mobiili - työaikaleimaukset matkapuhelimella

Sisään- ja ulosleimaukset onnistuvat hyvin myös matkapuhelimella. Leimatessa voidaan tarvittaessa antaa myös seurantakohteet, projektit tai asiakasnumerot. Mukaan saadaan myös leimaushetken paikkatieto, koordinaatit ja katuosoite.

Työaikakalenteri matkapuhelimessa

Kellokortti.fi Mobiili työaikakalenteri

Työaikakalenterissa luot ja muokkaat työaikakirjauksia helposti. Käytettävissäsi on samat perustoiminnot kuin nettiselaimellakin. Kalenteri näyttää myös liukumasaldon kehityksen ja Työaikatulkin laskemat palkkatapahtumat.

 

Lue lisää

Näe miten Kellokortti.fi toimii käytännössä, varaa maksuton etädemo!

Klikkaa tästä!