Tietoa meistä

Kokenut työajanseurannan kumppani

Me Aaconilla autamme asiakkaitamme tekemään parempaa työajanseurantaa ja tehostamaan toimintaansa. Julkaisimme vuonna 2009 suositun Kellokortti.fi-työajanseurantajärjestelmän, jonka kehitykseen ja markkinointiin keskitymme nyt aktiivisesti.

Asiakkaamme etsivät nykyaikaisia ratkaisuja ja luotettavaa yhteistyökumppania. Haluamme olla alan parhaita ja se näkyy vahvasti toimintamme kehittämisessä.  Palvelumme myynti, tuki ja tuotekehitys tehdään kaikki Suomessa ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme ylpeitä siitä, että meidät tunnetaan helppokäyttöisyydestä, sujuvasta käyttöönotosta ja tukipalvelumme asiantuntijuudesta.

Tietoa meistä
Talous

Tavoitteena hallittu kasvu

Aacon Oy:n taustalla on pitkä kokemus yritysjärjestelmistä ja yrityksellä on ollut toimintaa jo vuodesta 1995. Keskitymme tällä hetkellä kehittämäämme Kellokortti.fi-palveluun ja työllistämme 11 henkeä tuotekehityksessä, myynnissä ja asiakaspalvelutehtävissä.

Taloudellisesti toimintamme on vakaalla pohjalla. Yrityksemme on kasvanut kannattavasti vuosi vuodelta ja palvelemme nykyään jo yli 900 yritysasiakasta ympäri Suomen. Lisäksi olemme kuuluneet korkeimman AAA-luottoluokituksen omaaviin yrityksiin jo useamman vuoden ajan.

Liikevaihto

  • Liikevaihto (tuhatta euroa)

Liiketulos-%

  • Liiketulos (prosentteina)
Miksi Aacon?

Luotettava kumppani yrityksellesi

Helppokäyttöisyys ja laadukkuus tuotekehityksen ytimessä

Suunnittelumme lähtee aina siitä, että tuotettamme on helppo ja mukava käyttää. Olemme asiakkaamme tukena käyttöönotossa, koulutuksissa ja palvelun käytössä. Toimiva asiakastuki ja siitä saatava palaute on meille ylpeyden aihe. Tarjoamme asiakkaalle aina ajankohtaisimman version automaattisesti ja ilman lisäkuluja.

Sitoutuminen jatkuvaan kehitykseen

Parhaaksi ei tulla ilman töitä, vaan se vaatii aktiivista kehitystä vuodesta toiseen. Meistä kaikki tuntevat asiakkaidemme haasteet ja pyrimme siihen, että meillä on aina alan paras ratkaisu myytävänä.

Ei huolta palvelun sujuvuudesta ja jatkuvuudesta

Palvelumme myynti, tuki ja kehitystyö tehdään Suomessa. Seuraamme jatkuvasti lakiuudistuksia ja muutoksia työehtosopimuksissa, sekä tuemme asiakkaitamme työajanseurannan kysymyksissä ja ongelmakohdissa. TES-tulkintamme on alan joustavin ja palvelumme on integroitavissa useimpiin asiakkaidemme jo käyttämiin järjestelmiin.

Hyvä asiakaskokemus kilpailuvalttina

Asiakastyytyväisyys ohjaa toimintaamme. Kanssamme asiakas ei joudu tekemään pitkäaikaisia ja sitovia sopimuksia, vaan pyrimme lunastamaan asiakkaidemme uskollisuuden joka päivä. Pisimmät aktiiviset asiakassuhteemme ovat jo neljännesvuosisadan vanhoja!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tarjoamistamme palveluista tai yhteistyön mahdollisuuksista? Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää.